CIUTATS

El nou equipament d'adreça a professionals del sector de les TIC

Cibernàrium, nou centre de divulgació tecnològica al 22@

L'edifici MediaTIC acollirà el nou espai Cibernàrium que té l'objectiu de contribuir a millorar les capacitats tecnològiques dels professionals de la ciutat. Es tracta d’una de les principals mesures previstes en el Pla d’Alfabetització Digital i Capacitació Digital per a Barcelona 2010-2015


L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha presentat avui el nou equipament, que pretén esdevenir un punt de referència de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) i incrementar les eines dels professionals dels sectors relacionats. El nou Cibernàrium, que serà operatiu a partir del febrer, s'ubica al 22@ -se suma al Parc Tecnològic Barcelona Nord- i ha suposat una inversió de 1.984.000 d’euros, provinents del fons FEDER.  Durant el 2011 tindrà un pressupost de 450.000 euros.

En total el Cibernàrium tindrà 1.470 m2 de superfície, on hi haurà cinc aules equipades per a 20 alumnes cadascuna, una sala d'actes per a 200 persones i quatre espais de formació multiús.

Tot i que es tracta d'un espai obert a totes les persones majors de 65 anys, el públic potencial del servei són les persones en edat laboral. Les previsions municipals compten amb 16.0000 usuaris durant el 2011.

Més continguts de