Societat 07/08/2012

Cinc detinguts per l'assassinat d'un home en un polígon industrial de Tarragona el 2002

Els arrestats formaven part d'una organització responsable, presumptament, de més de 79 atracaments amb armes de foc i de la mort de tres persones més

Ara
1 min

BarcelonaLa policia espanyola ha detingut cinc persones com a presumptes responsables de l'assassinat d'un home a Tarragona el 2002. Els arrestats formaven part d'una organització responsable, presumptament, de més de 79 atracaments amb armes de foc i de la mort de tres persones més. En un dels robatoris, comès fa més de deu anys al polígon Entrevies (Tarragona), els arrestats haurien disparat amb una escopeta de canons al cap de l'empleat d'una de les empreses del polígon on volien robar. Dos dels detinguts ja eren a la presó complint altres condemnes.

Els avenços en les tècniques d'investigació forense han permès reobrir la investigació, arxivada provisionalment cinc anys després del crim. Una nova recerca en els sistemes d'identificació dactilar de la policia va permetre identificar les empremtes obtingudes al vehicle utilitzat durant l'assalt, que havia estat abandonat en una àrea de servei de l'AP-7 al terme municipal de Roda de Barà (Tarragona) l'endemà dels fets, i localitzar i detenir els presumptes responsables de l'homicidi.

stats