Publicitat
Publicitat

Cinc detinguts en un operatiu conjunt a setze bars de Badalona

Sobre aquests establiments pesaven diferents queixes i denúncies, als barris de Sant Roc, Artigues, Sant Joan de Llefià, La Salut, Lloreda i Congrés

Cinc persones han estat detingudes en un operatiu conjunt a setze de bars de Badalona, en què hi han participat els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Badalona i el grup d'estrangeria de la comissaria de la policia espanyola de Sant Adrià del Besòs. El dispositiu es va muntar divendres passat, 29 d'abril, en aquests establiments, sobre els quals s'acumulaven diferents queixes i denúncies, als barris de Sant Roc, Artigues, Sant Joan de Llefià, La Salut, Lloreda i Congrés. La policia va aixecar també 36 actes administratives. Els detinguts ho han estat un per un delicte contra la salut pública, tres per ordres judicials de recerca i detenció i un altre per falta contra la propietat intel·lectual.

De les actes administratives, 11 són denúncies administratives als propietaris o responsables dels bars, per infraccions a la normativa pròpia dels establiments de concurrència pública: llicència d'activitats, manca d'assegurança de responsabilitat obligatòries, manca de rètols d'informació. A més, es van posar 10 denúncies administratives per tinença d'armes prohibides, 15 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, presumptament haixix, cocaïna i marihuana.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de