Societat 13/02/2013

Cinc detinguts per un robatori amb violència en un habitatge de Tordera

Els lladres han tancat en una habitació la persona, que en aquells moments estava sola a dins de l'immoble

Acn
2 min

TorderaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres cinc homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a l'interior d'un domicili de Tordera. Els fets han tingut lloc al voltant de les onze del matí quan s'ha rebut l'avís d'un robatori violent a dins d'un habitatge de la urbanització Mas Mora de la localitat. Els assaltants ha abordat la víctima, que en aquells moments estava sola al seu domicili, i l'han tancada en una habitació mentre un d'ells la vigilava constantment. Els agents han recuperat un ordinador de gamma alta que els lladres han robat de l'habitatge.

Els agents han dut a terme un dispositiu policial per tal de poder localitzar i detenir els autors del robatori. Poc després, els mossos han localitzat a Arenys de Mar quatre dels presumptes lladres. Aquestes estaven a dins d'un dels vehicles utilitzats per fugir de l'immoble assaltat. Uns metres enllà, hi havia un home parlant per telèfon mòbil que duia una motxilla amb diverses eines a l'interior, com una cisalla, un tornavís, una escarpa, una pota de cabra, dues espàtules amb mànec i dos trossos de vidres que podrien provenir del domicili assaltat.

Quan els Mossos li han preguntat per quim motiu duia al damunt tots aquells estris, no ha sabut donar cap explicació. Els agents també han pogut localitzar un ordinador de gamma alta robat del domicili, que es trobava amagat a sota del vehicle.

Davant dels indicis que aquestes cinc persones estiguessin implicades en el robatori del domicili de Tordera, els agents els han detingut. La col·laboració ciutadana ha estat clau per dur a terme la detenció. El vehicle amb què haurien fugit els lladres així com un segon vehicle estacionat a les proximitats del domicili afectat han pogut ser recuperats i ara els investigadors estan fent les comprovacions pertinents per esbrinar més indicis sobre el robatori.

Els detinguts, tots ells amb domicili a Arenys de Mar, són Jonathan M. P., de 22 anys, nacionalitat espanyola, amb dos antecedents policials; Karim E. A. de 29 anys, nacionalitat marroquina, sense antecedents; Yassin Bchari, de 34 anys, nacionalitat marroquina, amb set antecedents; Oualid A. de 25 anys, nacionalitat marroquina, amb 14 antecedents policials, i Farid B. de 29 anys, nacionalitat marroquina i amb cinc antecedents.

stats