Societat 27/12/2011

Cinc atesos per inhalació de fum en un edifici d’apartaments per a gent gran de Barcelona

L'incendi s'ha produït en un bloc de pisos del carrer Montnegre, al districte de les Corts, quan passaven uns minuts de les set de la tarda

Ara
1 min

BarcelonaUn incendi en un edifici d’apartaments tutelats per a gent gran al districte de les Corts, a Barcelona, ha deixat cinc persones intoxicades per inhalació de fum, una de les quals ha hagut de ser traslladada a un centre hospitalari. Els Bombers de Barcelona han rebut una trucada d’avís a les 19.16 hores, per un foc en aquest edifici del carrer de Montnegre, 39, a la confluència amb el carrer d’Entença.

Fins al lloc dels fet s'hi han desplaçat 9 vehicles dels bombers, que han desallotjat l’edifici per prevenció. En total s’han evacuat unes 17 persones, que a hores d’ara estan atenent els professionals del CUESB (Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona) desplaçats també fins al carrer Montnegre.

Els efectius dels Bombers de Barcelona han detectat l’origen del foc, que presumiblement seria elèctric, i per tant no hi ha hagut flama, i treballen per ventilar l’important acumulació de fum a l'edifici. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès cinc persones i n’ha traslladat una d’elles a un centre hospitalari per inhalació de fum.

stats