Societat
Societat 26/11/2011

Cinc intoxicats per inhalació de fum en l'incendi d'un restaurant a Torrefarrera

Dos dels afectats han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els Bombers han donat per extingit el foc a les 13.30 hores

Acn
1 min

TorrefarreraCinc persones han quedat intoxicades per inhalació de fum en l'incendi d'un restaurant a Torrefarrera (Segrià), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Dos dels afectats han estat traslladats en ambulància a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida .

Els Bombers han rebut l'avís del foc al restaurant La rotonda del polígon industrial de Torrefarrera a les 12.15 hores. L'incendi s'ha iniciat a la xemeneia del braser, s'ha escampat pel fals sostre i n'ha cremat l'aïllant. La resta del local ha quedat afectat pel fum, però l'estructura de l'edifici - d'una sola planta - no ha quedat afectada. Deu dotacions dels Bombers han treballat en l'extinció del foc, que s'ha donat per extingit a les 13.30 hores.

En el moment de l'incendi hi havia unes 80 persones dinant al restaurant, que es troba al costat de la carretera N-230. Totes han hagut de ser desallotjades preventivament. Els responsables del local han assegurat que, malgrat les destrosses provocades per les flames, volen tornar a obrir el restaurant d'aquí a deu dies.

stats