Societat 14/04/2011

El Clínic tancarà 71 llits i crearà un altre torn per mantenir la plantilla

La direcció de l'Hospital Clínic ha lliurat avui al comitè d'empresa la seva proposta definitiva sobre el pla d'ajust pressupostari, que suposa el tancament definitiu de 71 llits estables i l'establiment d'un nou torn de treball per poder mantenir la plantilla actual

Efe
1 min

BarcelonaLa direcció, que ja havia informat fa uns dies al comitè d'empresa que reduiria el seu pressupost en uns 24 milions d'euros, ha comunicat al comitè que el manteniment de la plantilla passa per una sèrie de mesures com la creació d'un nou torn de treball.

El comitè ha qualificat aquest nou torn d'irregular, perquè considera que vulnera l'actual conveni col·lectiu, segons ha informat a Efe el sindicat UGT.

El pla, segons les mateixes fonts, suposarà també una reducció de l'activitat mèdica de l'hospital en temes com la col·locació de pròtesis de genoll i maluc, la cirurgia cardíaca extracorpòria o les operacions d'obesitat mòrbida.

El pla de la direcció, segons UGT, suposa col·locar aquest any 245 pròtesis de genoll menys que l'any passat, 95 menys de maluc, i passar de 200 a 130 operacions d'obesitat mòrbida.

Pel que fa a la cirurgia cardíaca extracorpòria, les intervencions es reduirien en un 28 per cent.

stats