Colau rep Pablo Iglesias a l'Ajuntament

El líder de Podem arriba al consistori després de reunir-se amb Herrera i en el marc de la 'Ruta del Canvi'

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet d'amfitriona aquest divendres al matí a l'Ajuntament per rebre el e l secretari general de Podem, Pablo Igleias. La trobada s'ha produït en el segon dia de la visita d'Iglesias a Catalunya en el marc de la 'Ruta del Canvi', que el porta per diferents ciutats de l'Estat.

És la primera vegada que els dos dirigents coincideixin des que Colau va ser elegida alcaldessa, tot i que el  el 9 de maig el líder de Podem va participar en un míting de Barcelona en Comú a Nou Barris.

Colau, acompanyada del primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ha rebut Iglesias a peu de la plaça Sant Jaume. El regidor Jaume Asens també ha participat a la reunió. Segons Barcelona en Comú, l'alcaldessa i Iglesias han coincidit en la necessitat de revertir les polítiques estatals i europees que "impedeixen l'autonomia local i retallen serveis bàsics per a la ciutadania, com és el cas de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, aprovada pel Partit Popular".

Abans Iglesias s'ha trobat amb el coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera,  per ultimar una entesa de cara a les eleccions del 27-S i els comicis generals, tal com apuntava l'ARA en la seva edició d'avui.

Iglesias  ha lloat aquest matí la "maduresa" d'ICV i el "feeling" amb la formació ecosocialista a per poder segellar un acord.