Societat 24/04/2012

Concentració a les Corts contra la detenció de la líder de la CGT Laura Gómez

Una vintena de persones s'han concentrat per protestar contra la detenció de la líder sindical, a la qual s'imputen els delictes de desordres públics, incendi i coaccions

Ara
1 min
Concentrats a Les Corts / L. DÍAZ-ROIG

BarcelonaUna vintena de persones s'han concentrat a les Corts per protestar contra la detenció de Laura Gómez, secretària d'organització de la CGT. Els Mossos d'Esquadra l'han detingut aquest dimarts al matí pels aldarulls durant la jornada de vaga general del 29 de març. Concretament, se l'acusa d'haver participat, presumptament, en la crema i les destrosses que va patir l'edifici de la Borsa de Barcelona.

Les investigacions policials posteriors als aldarulls del 29-M han permès la identificació de Gómez. Els Mossos li imputen els delictes de desordres públics, incendi, coaccions i un delicte relatiu a l'exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.

Segons el comunicat de premsa dels Mossos, la policia ha denunciat Gómez en diverses ocasions per faltes contra les persones, coaccions, danys contra el patrimoni i ocupació d'immobles.

Gómez passarà a disposició judicial aquest dimecres.

stats