SOCIETAT
Societat 27/09/2012

Condemnen un mosso a pagar 430 euros per insinuar-se amb gestos obscens a una dona

L'enfrontament va ser la tarda del passat 29 d'octubre al bar El Abuelo de Barcelona

Efe
1 min

BarcelonaUn jutjat de Barcelona ha condemnat un mosso d'esquadra a indemnitzar amb 430 euros una dona per insinuar-se amb gestos obscens i agredir-la quan ella se li va encarar, a l'interior d'un bar del barri barceloní de Gràcia.

Després del judici, la titular del jutjat d'instrucció número 5 de Barcelona ha dictat avui una sentència 'in voce' en què ha condemnat l'agent a una multa i al pagament d'una indemnització de 430 euros per una falta de lesions i una altra de vexacions, segons han informat fonts judicials.

En el judici d'aquest dijous s'han dirimit les denúncies creuades que van presentar el mosso d'esquadra i la dona, funcionària de presons, per un enfrontament ocorregut la tarda del passat 29 d'octubre al bar El Abuelo de Barcelona.

Segons troba provat la jutge, el mosso, que estava fora de servei, es va dirigir a la barra on estava asseguda la funcionària de presons, prenent una copa amb una amiga, i les va abordar mentre es grapejava els genitals.

La denunciant es va encarar llavors amb l'agent i el va avisar de la seva condició de funcionària de presons, a la qual cosa el mosso, amb quinze anys de servei al cos, va respondre ensenyant-li la seva placa i agafant-la amb força pel coll.

La dona, practicant habitual de kick-boxing, es va girar contra l'agent i li va clavar una puntada de peu mentre la seva amiga trucava els Mossos d'Esquadra, que el van detenir al cap d'uns instants.

stats