TECNOLOGIA
Societat 15/07/2011

Configurar la nostra xarxa wifi (I)

1 min
Configurar  la nostra  xarxa wifi (I)

La configuració de la xarxa wifi que ens instal·la el nostre operador no és obligatòriament la que ens hem de quedar, ja que les alternatives de configuració són a les nostres mans. Per reconfigurar la xarxa wifi només cal introduir a la caixa d'adreces del navegador l'adreça IP per la qual en aquest moment estem accedint a la xarxa. Podem saber-la fàcilment gràcies a serveis com What's my IP Adress, que la determinen. Un cop l'hem escrit a la barra, accedirem a la pàgina de configuració del router . Allà haurem d'introduir les claus d'administrador i contrasenya que ens va proporcionar l'operari el dia de la instal·lació i que també podem aconseguir amb una trucada al servei d'atenció al client. Jordi Saba

Un dels jocs més celebrats de la història, lligat sentimentalment a diverses generacions, és el Tetris, que consisteix a quadrar peces rectangulars en un mur. Ara també és possible jugar-hi des del mòbil.

La versió catalana de l'enciclopèdia virtual més utilitzada conté prop de 350.000 articles sobre totes les matèries. Qualsevol usuari pot col·laborar en la creació de noves entrades.

stats