Societat 23/09/2011

Conrad Son prepara el calendari eròtic dels Castellers del Poble-sec

El popular director de cinema eròtic ha dissenyat dotze imatges "divertides" de nus castellers

Maria Ortega
2 min
Cinc de set dels Castellers del Poble-sec

BarcelonaCada cop són més els grups que s'atreveixen, pels volts de Nadal, a treure's la roba per a un calendari. El de Bombers ja és un clàssic. Aquest any, els Castellers del Poble-sec –la colla blau cel de Barcelona– s'ha decidit, també, a lluir tipàs en un calendari. El seu, però, té un tret diferencial. Té al darrere la mirada del director de cinema eròtic, Conrad Son, que ja ha dibuixat les 12 imatges que donaran cos al projecte. Es tracta d'un calendari que ell mateix defineix com "una cosa fresca i divertida que, òbviament tindrà un punt calent perquè la gent hi sortirà despullada, però que serà més catxondo que no pas eròtic".

Explica que s'ha inspirat en les "fotos canalles dels anys 70, que ensenyant poc aconseguien ser molt irreverents" i que una de les idees del calendari és "ensenyar que sense roba es poden fer moltes coses". Coses, com ara castells. De fet, creu que els castells en ells mateixos ja tenen aquest punt canalla, perquè "no deixa de ser una activitat divertida, però que comporta cert risc". Amb aquesta idea, doncs, el director de Les excursionistes calentes troba un altre àmbit "per riure una mica de nosaltres mateixos". Això sí, "sense caure en la grolleria, perquè la frontera entre erotisme i pornografia pot ser d'un mil·límetre i el calendari, com el món casteller, ha ser apte per a tots els públics", explica. La cosa promet.

Els Castellers del Poble-sec, centrats ara en els assajos de la diada de colles locals de la Mercè, que tindrà lloc aquest dissabte a la plaça de Sant Jaume, tenen previst començar aviat les sessions de fotos per tal de distribuir el calendari abans de Nadal. Quim Pérez, relacions públiques de la colla, explica que la idea del va sortir d'inici lligada a la possibilitat que el director fos Conrad Son, veí del barri: "Ja se n'havien fet molts de calendaris, el nostre havia de ser diferent, quan hi vam pensar ja va ser veient-hi la mà del Conrad"

stats