SOCIETAT
Societat 25/07/2012

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà posa en marxa una web que recull propostes per ajudar les zones afectades pels focs

Els ciutadans que ho vulguin també poden fer-se voluntaris o participar als esdeveniments que es convoquin des de la pàgina web

Marta Pinzolas
1 min

BarcelonaEl Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha creat una pàgina web per donar informació i coordinar totes les accions que es duguin a terme per ajudar les zones afectades pels focs. Amb l'objectiu de recuperar la normalitat al més aviat possible, el Consell Comarcal vol vehicular totes les energies dels voluntaris, que aquests dies ja han ofert un cop de mà a la regió.

A través d'aquesta pàgina web es pretén recollir iniciatives i propostes de particulars pel que fa a les hectàrees cremades, a més d'acumular un gruix de voluntaris prou ampli per dur a terme les accions proposades. També s'ofereix participar en els esdeveniments que se celebrin, dels quals s'informarà a través de la web, i fer un donatiu al compte que han obert per recollir els fons que han de fer possibles les accions d'ajuda.

Els ciutadans interessats poden adreçar-se a aquesta pàgina web o bé seguir el 'hashtag' #focemporda a la xarxa social Twitter per estar al cas dels esdeveniments i les iniciatives que es planegin.

stats