Les conseqüències de les protestes: Renfe ha de recol·locar 600 passatgers de l'AVE

Els trens que havien de sortir a primera hora de Sants no hi van poder arribar pel tall de les vies

Aixecat el tall de Puigcerdà, que s'ha allargat més de 24 hores, la xarxa viària de Catalunya recupera avui la normalitat després de les protestes d'ahir per exigir la posada en llibertat dels presos polítics. Les protestes també van afectar ahir el servei de l'AVE, ja que els manifestants van ocupar les vies a Girona i a l'Estació de Sants a Barcelona. Avui Renfe ha hagut de reubicar uns 600 passatgers de tres AVE que sortien de Barcelona cap a Figueres (Alt Empordà).

Un portaveu de Renfe ha explicat a Efe que el servei es desenvolupa en aquests moments amb normalitat, una vegada que han sigut recol·locats els passatgers que tenien prevista la sortida de Sants a les 06.30, 07.20 i 07.55 h, i que no ho han fet amb puntualitat per falta de combois.

Els trens AVE que havien de sortir a primera hora no van poder arribar a Sants ahir, ja que centenars de manifestants van ocupar les vies durant unes 5 hores.

Els 600 passatgers afectats per aquesta incidència han sortit finalment cap a Figueres en trens posteriors durant aquest matí.

Més de 150.000 viatgers de l'AVE i de Rodalies es van veure afectats pels talls de vies fèrries realitzats ahir en el marc de la jornada de vaga general.

Més continguts de