TECNOLOGIA
Societat 08/08/2011

Controlant el temps meteorològic

1 min
Controlant  el temps meteorològic

Les vacances són un temps d'especial vulnerabilitat meteorològica, per la qual cosa val la pena aprofitar el mòbil per evitar ser sorpresos per la pluja inoportuna. A banda de seguir usuaris específics a Twitter –aquest diari té per exemple @ARAmeteo– que alerten en temps real de les evolucions del temps, també és interessant proveir-se d'alguna de les aplicacions específiques que fan prediccions. Una de les més útils és Rain Alarm (Android i iPhone), que detecta on som i ens avisa si pels voltants s'està formant una tempesta. El podem programar perquè sigui més o menys sensible. El programa permet visualitzar què ha passat en les dues últimes hores i veure'n un mapa animat. Àlex Gutiérrez

L'aplicació permet apuntar cap a un avió que ens estigui sobrevolant i ens indica d'on ha sortit, on es dirigeix i a quina altitud i velocitat va, a més de la distància en línia recta entre la nau i l'usuari.

Fart de demanar sempre el mateix còctel en el cobejat complex turístic de platja? Aquesta aplicació té més de 8.500 propostes –amb alcohol i sense– per treure tot el suc a la polsereta en qüestió.

stats