SOCIETAT
Societat 25/03/2012

Concentracions a diverses ciutats per condemnar l'agressió feixista de Manresa

L'acte de protesta a la capital del Bages omple la plaça de l'Ajuntament. Un dels tres joves agredits a la sala Stroika continua ingressat a l'Hospital de Terrassa

Ara
1 min
La concentració a la plaça del Diamant de Barcelona

BarcelonaManresa ha acollit aquest diumenge una concentració contra l'agressió feixista que es va produir divendres a la nit a la sala Stroika, acte de protesta que ha omplert la plaça de l'Ajuntament de la capital del Bages. També s'han organitzat concentracions similars a Terrassa i al barri de Gràcia de Barcelona.

Els actes simbolitzaven el rebuig a la violència exercida per un grup de joves d'ultradreta que van apallissar tres nois que eren davant del local per entrar a un concert de dues bandes antifeixistes, Kop i Non Servium. Un dels tres joves que van rebre cops del col·lectiu neonazi continua amb pronòstic reservat a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Els Mossos d'Esquadra, que investiguen els fets i no han comunicat cap detenció, han detallat avui que el jove ingressat al centre hospitalari de Terrassa no es troba en estat de coma. A banda de la concentració de Manresa, també se n'han convocat a través de les xarxes socials a Terrassa, Vic i Barcelona.

stats