Societat 28/02/2012

Remolquen el 'Costa Allegra' cap a unes illes de les Seychelles

El vaixell amb més de mil persones a bord, propietat de l'empresa Costa Cruceros, navegava a la deriva des d'aquest dilluns a causa d'un incendi a la sala de màquines

Agències
2 min
El 'Costa Allegra', remolcat / REUTERS

SeychellesEl creuer 'Costa Allegra', de l'empresa Costa Cruceros, està sent remolcat cap a unes illes de l'arxipèlag de les Seychelles, les illes Desroches, a l'oceà Índic, pròximes a l'indret on navegava a la deriva des d'aquest dilluns, després que es declarés un incendi a la sala de màquines. Les illes Desroches són a uns 230 quilòmetres al sud-oest de Mahe, l'illa principal de l'arxipèlag de les Seychelles.

Es preveu que els 636 passatgers i els 413 membres de la tripulació es puguin allotjar en un complex turístic de luxe. Encara que, segons ha informat el director executiu de l'Autoritat de Turisme de les Seychelles, Alain St. Ange, és possible que no hi hagi prou places lliures, ja que l'ocupació hotelera està al màxim pel carnaval, que comença divendres.

El creuer "està sent remolcat a les illes Desroches, on hi ha un complex de luxe", ha explicat Alain St. Ange. "Així, els passatgers podran descansar una mica abans de ser traslladats a Mahe". "Estem en converses amb l'agent del vaixell per veure que fem, i planegem dur-los aquí, malgrat que no tenim prou places d'hotel per a tots els passatgers. Tenim moltes reserves a causa d'un carnaval internacional que ha de començar aquest divendres", ha dit.

Segons St. Ange, el pròxim moviment hauria de ser trobar vols perquè els 636 passatgers i els 413 membres de la tripulació puguin sortir de les illes, però tem que no hi hagi prou places als quatre vols programats per a aquest dimarts.

Per la seva banda, l'empresa Costa Cruceros ha emès un comunicat en el qual indica que un helicòpter ha sortit de Mahe aquest matí per dur menjar i dispositius de comunicació a la nau.

També indiquen que les condicions meteorològiques són bones i que s'ha demanat als passatgers que preparin les maletes. Des de l'empresa s'espera que el vaixell arribi a les illes Desroches dimecres al matí.

stats