Societat 31/01/2012

Suspesa de forma definitiva la recerca de desapareguts a la part submergida del Costa Concordia

Fins aquest dimarts, s'han recuperat disset cossos del vaixell accidentat

Acn
1 min

RomaLes autoritats italianes han decidit suspendre de forma definitiva la recerca de desapareguts a la part submergida del vaixell enfonsat Costa Concordia, segons informa l'agència Reuters i recull l'ACN.

Segons la Protecció Civil italiana, la condició en què han quedat les restes del vaixell ha fet impossible que els bussos poguessin continuar treballant amb seguretat a la part submergida del vaixell. Les tasques de recerca s'han donat per finalitzades després que s'hagi informat de la decisió a les famílies dels quinze desapareguts que encara queden a la zona.

Fins aquest dimarts, s'han recuperat disset cossos de l'accident del Costa Concordia el passat 13 de gener a l'illa de Giglio, a Itàlia. L'últim cadàver es va trobar aquest dissabte passat, quan els submarinistes van trobar el cos d'una dona a la part submergida de la coberta número 6 del vaixell.

La recreca dels desapareguts continuarà a la part del vaixell que queda fora de l'aigua i en un radi de fins a 18 quilòmetres quadrats al voltant del vaixell, on han aparegut una sèrie d'objectes no identificats que els investigadors creuen que podrien ser cossos.

stats