Publicitat
Publicitat

Creen una web per seguir la #PrimaveraValenciana en directe a través de les xarxes socials

El portal 'Primaveravalenciana.com' recull en directe els continguts més destacats de les xarxes socials relacionats amb el moviment estudiantil

No és cap secret la importància cabdal que han tingut i tenen les xarxes socials –especialment Twitter, però en aquest cas també Tuenti– en les mobilitzacions d'estudiants que se succeeixen aquests dies a València. Han estat la manera que han trobat els joves d'organitzar-se i de tenir un altaveu per a les seves convocatòries i també per a les seves denúncies.

Però al marge de facilitar-los les tasques organitzatives, les xarxes socials serveixen per informar-se, des de dins i des de fora, del que està passant a la capital del País Valencià.

Amb aquesta intenció s'ha creat la web ' PrimaveraValenciana.com', que, servint-se de Storify, una eina que permet donar un fil argumental als missatges de les xarxes socials, centralitza desenes de vídeos, tuits, imatges i titulars informatius que tracten el tema.

A la web també s'hi poden afegir els continguts propis i s'actualitza sola cada minut. Compta, a més, amb un recull en directe dels tuits que es publiquen amb els 'hashtags' de la protesta i inclou un accés directe a la recollida de firmes per demanar el cessament de Paula Sánchez de León, delegada del govern espanyol a València.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de