SOCIETAT
Societat 22/08/2011

Cremen dos focs, a la Canonja i a Valls

Els bombers treballen per extingir els dos incendis. A més, un home ha quedat ferit de caràcter lleu en l'incendi d'un bar a Lleida

Redacció
1 min

BarcelonaCatalunya està des de fa dies en situació d'alerta per l'alt risc que es produeixin incendis forestals. Aquest dilluns hi ha hagut dos focs, l'un, a Valls, a l'Alt Camp, i l'altre, a la Canonja, al Tarragonès. Cap dels dos incendis ha provocat ferits. En canvi, el propietari d'un bar de Lleida sí que ha quedat ferit lleu per inhalació de fum quan s'ha calat foc al local com a conseqüència d'una avaria elèctrica.

En l'incendi de Valls, que ha cremat sobretot matolls i canyes, hi han treballat deu dotacions terrestres i dues d’aèries dels Bombers de la Generalitat. El foc és al sud-oest del municipi, a tocar del quilòmetre 6 de la carretera C-37. Segons les primeres estimacions, la superfície afectada no supera la mitja hectàrea.

En el cas de la Canonja, la superfície afectada és de 6.000 metres quadrats de matolls i canyes, al nord del polígon Entrevies i la carretera N-340a, a l’est del nucli urbà. En aquest incendi, en què han treballat nou dotacions terrestres i dos helicòpters, han quedat afectades algunes barraques d’hort i una línia elèctrica. Els bombers remullen en aquests moments l’àrea afectada pel foc, l’origen del qual encara no s’ha determinat.

stats