Publicitat
Publicitat

Creu Roja fa una crida per recollir 30.000 joguines fins al 2 de gener

Fins ara s'ha recollit el 60% del material que es demanava, en la 22a campanya nadalenca de joguines

Creu Roja Joventut ha tornat a fer una crida aquest dimecres a la ciutadania catalana per recollir prop de 80.000 joguines i complir així amb les previsions d'arribar a 30.000 infants en situació de vulnerabilitat. A dia d'avui, 24 de desembre, ja s'han recollit el 60% de les 80.000 joguines previstes per a aquesta edició, però la franja dels 9 als 14 anys és la que presenta menys cobertura. Segons un comunicat de Creu Roja Joventut, fins ara s'han recollit fonamentalment joguines destinades a infants d'entre 4 i 8 anys, com ara peluixos, jocs de taula, cotxes i nines, i per a la franja dels 9 als 12 anys, com ara llibres, jocs de taula i cooperatius.

No obstant, la franja d'edat amb més necessitat de joguines i que té més descoberta la recollida a hores d'ara per a aquest dia de Reis és la d'entre 9 i 14 anys, que requereix una tipologia de joguina molt específica per a la seva edat, com ara llibres, jocs de taula cooperatius i material esportiu.

Les joguines es poden donar fins al 2 de gener de 2015 en qualsevol dels més de 2.000 punts de recollida que Creu Roja Joventut té distribuïts per tot el territori. L'entitat espera que prop de 1.500 persones voluntàries participaran en aquesta 22a edició de la campanya de joguines, amb presència en més de 447 municipis.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de