Societat 19/11/2011

Desallotgen un local ocupat pel 15-M aquest mateix dissabte a Barcelona

Una vintena de persones vinculades al moviment dels indignats havia entrat en un local municipal a la confluència dels carrers Londres i Villarroel, a l'Eixample

Ara
1 min

Una vintena de persones vinculades al moviment dels indignats, en el marc del que anomenen les jornades dels Alliberaments Generals per entrar en edificis buits, han ocupat aquest dissabte al matí un local del carrer Londres de Barcelona, que ja està sent desallotjat. Agents de la Guàrdia Urbana han identificat les persones que hi havia a l'interior, sense que fins ara s'hagin produït incidents.

Es tracta d'un local municipal que es troba a la confluència dels carrers Londres i Villarroel, al costat d'una llar d'infants, tal com informa l'agència EFE. Els agents de la Guàrdia Urbana, que han comptat amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, han identificat les persones que es trobaven a l'interior de l'edifici, mentre que al carrer, mig centenar de persones cridaven consignes de suport als ocupants i a les ocupacions d'edificis buits.

stats