Societat 13/04/2011

Dos detinguts en el desallotjament d'un edifici okupat al barri de Sants de Barcelona

Els okupes resistien al terrat de l'emplaçament, al carrer Creu Coberta número 143, amb el suport de 40 veïns des del carrer. Els Mossos asseguren que han actuat en compliment d'una ordre judicial

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut dues persones per resistència a l'autoritat durant el desallotjament aquest matí d'un edifici ocupat situat al barri de Sants de Barcelona, segons ha informat un portaveu del cos policial. A l'interior de l'edifici, denominat "L'Encoberta", es trobaven un total d'11 persones que s'han negat a abandonar el lloc voluntàriament quan cap a les 6:20 hores efectius dels Mossos s'han presentat a l'emplaçament, situat al número 143 del carrer Creu Coberta, per desallotjar-lo en compliment d'una ordre judicia, segons fonts de la policia.

Fonts del col·lectiu okupa han explicat que les persones que residien al lloc han "resistit" al terrat de l'edifici mentre una concentració solidària d'unes 40 persones els donava suport des del carrer en protesta pel desallotjament. Finalment, cap a les 9 del matí els efectius dels Mossos desplaçats fins al lloc han finalitzat el desallotjament.

stats