Societat
Societat 21/11/2011

Desallotgen sense ordre judicial un local del barri barceloní de la Sagrera ocupat per un grup d'indignats

Els Mossos han identificat quatre persones, que es trobaven a l'interior de l'immoble. Se'ls imputa un delicte d'usurpació de béns immobles

Efeº
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest dilluns un edifici del carrer Portugal, al barri barceloní de la Sagrera, , sense ordre judicial. L'edifici va ser ocupat per membres del moviment 15-M el passat 15 de novembre. S'han imputat les quatre persones que es trobaven a l'interior de l'immoble.

Segons han informat els Mossos, l'operació s'ha fet aquest matí, arran de la denuncia presentada pel propietari del local. La policia ha fet un “desallotjament exprés”, que permet actuar sense ordre judicial instants després de l'ocupació de l'edifici. 
Els Mossos sostenen en un comunicat, emès avui, que l'ocupació es va fer aquest diumenge, després de rebre l'alerta dels veïns de la zona i la posterior denuncia del propietari, a qui els agents policials ja han lliurat la finca. No obstant, un portaveu dels activistes ha informat a Efe que l'immoble està ocupat des del passat dimarts 15 de novembre.

En el moment del desallotjament, que s'ha produït sense incidents, els Mossos han identificat 4 persones, que es trobaven a l'interior de la finca, i a les quals s'imputa un delicte d'usurpació de béns immobles.

El bloc número 53 del carrer Portugal, que té 14 habitatges, es va construir fa deu anys i mai se li ha donat cap ús, motiu pel qual els activistes van decidir ocupar-lo per donar-li un ús social.
 A l'exterior de l'edifici, un grup d'indignats s'ha concentrat per recolzar els desallotjats.

stats