Troben morta al seu vehicle en un canal la dona desapareguda a Lleida

Els primers indicis apunten que es tractaria d'un accident de trànsit

La unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra ha trobat aquest diumenge la dona de les Borges Blanques desapareguda des de dissabte a la matinada a Lleida a dins del seu vehicle, que estava enfonsat al canal de Seròs (Segrià). Els primers indicis apunten que es tractaria d'un accident de trànsit, en què la víctima hauria caigut al canal quan tornava conduint a casa de matinada després d'haver sortit amb unes amigues per Lleida.

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra buscaven des d'ahir aquesta dona de 39 anys, una professora que tenia dues filles, després que el seu marit en denunciés la desaparició. El vehicle l'han trobat cap a un quart de cinc de la tarda a la zona de Copa d'Or, prop de la localitat d'Albatàrrec, i tot i que encara no se n'ha pogut extreure el cos, es tracta del mateix vehicle (un Volvo) que conduïa la dona desapareguda des d'ahir, per la qual cosa es creu que és ella. La dona va desaparèixer després de sortir d'una discoteca de Lleida dissabte cap a les quatre de la matinada, i la seva família va denunciar que no havia tornat a casa des de llavors.

Avui durant tot el matí diverses patrulles dels Mossos i els Bombers, amb el suport de dos helicòpters, han estat rastrejant la zona de la desaparició i els camins que uneixen Lleida amb les Borges Blanques, localitat on vivia la dona desapareguda. També desenes voluntaris s'han unit aquest diumenge des de primera hora a les batudes destinades a trobar la desapareguda.