Societat 15/07/2012

Desconnecten el micròfon de Bruce Springsteen a Londres perquè fa durar massa un concert

L'organització talla l'actuació del Boss quan compartia escenari amb Paul McCartney

Efe
1 min
TALLEN EL SO A SPRINGSTEEN

LondresEl músic Bruce Springsteen no es va poder acomiadar del públic congregat a Hyde Park, a Londres, després d'un concert. El cas és que l'organització va desconnectar-li el micròfon després que l'artista excedís l'horari previst, assenyalen avui els mitjans britànics.

El rocker nord-americà, conegut per les seves llarguíssimes actuacions en directe, va tocar el passat dissabte més de tres hores sobre l'escenari en el marc del 'Hard Rock Calling' –nom de l'espectacle celebrat aquest cap de setmana al parc londinenc–, la qual cosa suposava mitja hora més de l'horari que havien previst els organitzadors.

Després d'interpretar èxits com 'Born In The USA' o 'Because The Night', Springsteen va donar la benvinguda a l'escenari al britànic Paul McCartney per interpretar en duo els temes dels Beatles 'I Saw Her Standing There' i 'Twist and Shout'.

Segons informa avui la premsa britànica, cap dels artistes va tenir l'oportunitat d'acomiadar-se de la seva audiència i van haver d'abandonar en silenci l'escenari quan l'organització de l'esdeveniment va desconnectar el so.

Durant el concert, Springsteen, acompanyat de la E Street Band, també va convidar Tom Morello, de Rage Against The Machine, a interpretar dues cançons, i una al cantant John Fogerty.

El músic nord-americà va accedir a la petició d'un fan, que en una pancarta li demanava que interpretés un tema antic ('Take 'Em As They Come'), i li recordava el nombre de concerts als quals havia assistit en diferents parts del món. Springsteen, que no va deixar d'interactuar amb el públic en tot el concert, li va dir que aquesta seria la seva "nit de sort". A continuació va cantar la cançó que li demanava.

stats