Publicitat
Publicitat

Destrosses al campus de la UAB en la segona jornada de protestes a Bellaterra

Una manifestació acaba amb aldarulls i desperfectes en sucursals bancàries del recinte universitari

Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han protagonitzat una cercavila pels diferents edificis del campus de Bellaterra que ha acabat amb destrosses en entitats bancàries i en el patrimoni del centre. Els estudiants s'han concentrat a la plaça Cívica del campus al migdia i s'han desplaçat per diversos dels edificis per fer una crida a la participació en la vaga, que segons el rectorat ha tingut un caràcter "desigual" però que ha comportat l'anul·lació de l'activitat docent a diverses facultats.

Al seu recorregut, diversos dels joves han llançat pedres i altres objectes pesants contra les oficines que La Caixa i CatalunyaCaixa tenen al campus, i han provocat el trencament dels vidres a les dues oficines. A mesura que ha avançat la comitiva, formada per unes 70 persones, han aparegut pintades a les parets d'edificis com el del Rectorat, que han realitzat al voltant d'unes deu persones, també protagonistes del llançament d'objectes.

La UAB és l'únic centre on els seus estudiants havien programat per endavant la continuació de la jornada de vaga d'ahir, amb l'objectiu de protestar per les retallades en matèria d'educació superior.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de