SUCCESSOS
Societat 10/12/2010

Detenen a Barcelona una dona acusada de matar els seus bessons a Lituània

Els cadàvers dels bessons van ser trobats al maig de 2009 en un contenidor de la localitat lituana de Klaipeda, un amb signes d'haver estat ofegat i l'altre colpejat al cap fns a la mort

Efe
1 min

BarcelonaLa Policia Nacional ha detingut a Barcelona una dona que era buscada per les autoritats lituanes per haver assassinat presumptament al maig de 2009 els seus dos fills bessons nounats. Segons que ha informat avui la Direcció Superior de la Policia, la dona, V.F., de nacionalitat lituana i de 25 anys, va ser detinguda dissabte passat quan sortia d'un pis del barri barceloní del Carmel, en virtut d'una ordre europea de detenció i lliurada emesa des de Lituània.

La dona està acusada d'haver assassinat els seus dos fills bessons nounats, a un d'ells estrangulant-lo i a l'altre colpejant-lo al cap.

Els cadàvers dels bessons van ser trobats al maig de 2009 en un contenidor de la localitat lituana de Klaipeda i des d'aleshores es buscava la seva mare, que pel que sembla va fugir del país poc després per evitar ser detinguda.

A la presumpta infanticida li constava també una altra ordre de detenció internacional per un delicte de robatori, en aquest cas dictada per autoritats de Romania.

Agents de la Unitat de Crim Organitzat de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya van començar a buscar a la presumpta homicida davant les sospites que s'havia refugiat a Barcelona, ja que així ho apuntaven les informacions del Grup de Localització de Fugitius de la Comissaria General de la Policia Judicial.

En la recerca de la detinguda van col·laborar també agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que van acabar definint la zona on es movia la presumpta infanticida, finalment localitzada al barri barceloní del Carmel. La jove ha passat a disposició del jutjat central d'instrucció número 3 de l'Audiència Nacional, per a la seva corresponent extradició.

stats