SOCIETAT
Societat 29/03/2011

Detenen a Bilbao l'atracador que va matar una caixera a Cambrils

En total hi ha cinc detinguts i un d'ells va ser l'autor material de la mort de la treballadora d'una oficina del Santander al municipi del Baix Camp, l'octubre passat

Agències
1 min
Els dos atracadors, captats per la càmera de seguretat de l'oficina de Cambrils / ACN

BarcelonaUna operació conjunta dels Mossos, l'Ertzaintza i la Guàrdia Civil ha permès detenir a Bilbao a primera hora d'avui cinc atracadors que els cossos de seguretat consideren “molt perillosos”. Un d'ells seria l'autor material de la mort d'una treballadora del Banc Santander, que va perdre la vida l'octubre de l'any passat durant un atracament a una oficina de Cambrils. Encara no se sap si l'altre atracador que va participar en aquell cop és algun dels altres detinguts.

Els cossos policials sí que asseguren que els detinguts han participat en nombrosos robatoris arreu de l'Estat, cops que moltes vegades cometien a cara descoberta. L'operació, que encara està oberta, ha tingut lloc a dos municipis bascos i a Castro Urdiales, a Cantàbria.

El crim més greu de la banda va ser el que van cometre durant un atracament el 25 d'octubre del 2010, que va costar la vida a Estela Calduch, una caixera de 25 anys de Cambrils. La caixera va rebre un tret al coll i va morir dessagnada. Els dos atracadors van entrar a cara descoberta a la sucursal i van ser gravats per les càmeres de seguretat, com mostra la fotografia.

stats