Detenen a Lloret de Mar un fugitiu per haver segrestat, agredit sexualment i maltractat la seva exparella

Ha estat un any vivint de la mendicitat i en cases ocupades

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar (la Selva) un fugitiu reclamat per un jutjat alemany acusat de delictes de violència de gènere, detenció il·legal, lesions i múltiples agressions sexuals contra la seva exparella. El jutjat d'Amtsgericht (Karlsruhe) va dictar una ordre europea de detenció i entrega el 23 d'abril després de comprovar que el sospitós havia fugit del país quan va saber que la policia alemanya el buscava per detenir-lo i entregar-lo a la justícia.

Les autoritats alemanyes sospitaven que es podia amagar a la Costa Brava. Segons la descripció policial, es tracta d'un home de complexió forta i musculada, que practica esports de lluita i té un caràcter violent i agressiu.

Finalment, el 23 de juliol la Policia Nacional el va localitzar a la via pública i el van detenir sense que oposés resistència. Segons les indagacions policials, durant un any ha estat a les comarques gironines vivint de la mendicitat i dormint en cases ocupades per col·lectius antisistema. 

El detingut ha ingressat a la presó del Puig de les Basses a l'espera que el jutjat central d'instrucció número 3 de l'Audiència Nacional resolgui l'extradició a Alemanya. 

 

Més continguts de