Detenen dos joves a Lloret de Mar per agafar un turista pel coll, fer-lo anar per terra i robar-li 70 euros

Una patrulla dels Mossos de paisà els va veure mentre seguien la víctima i li prenien els diners

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves que van agafar un turista pel coll a Lloret de Mar (la Selva), el van fer anar per terra i li van robar 70 euros. Els fets van tenir lloc divendres passat a la matinada. Una patrulla de paisà que feia vigilància per la zona d'oci nocturn va veure com els dos nois seguien la víctima i va decidir vigilar-los, perquè sospitava que li volien robar.

Al cap de poca estona, i aprofitant que eren en un carrer on passava poca gent, els dos lladres van abraonar-se damunt del turista, li van prendre els diners i van marxar corrents. La patrulla els va poder interceptar al cap de pocs metres, ja a la zona de la platja. Els agents van recuperar els 70 euros que acabaven de robar-li al turista i els van tornar a la víctima. Després es van endur els dos joves i els van detenir per un delicte de robatori amb violència i intimidació a la via pública.

Els dos joves, de 19 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Salt i de Girona, han quedat en llibertat provisional després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes (la Selva). Un d'ells acumula molts antecedents per fets similars.