SOCIETAT
Societat 07/08/2012

Detenen un home a Roda de Ter per intentar matar-ne un altre amb una falç

L'individu conduïa un vehicle a gran velocitat i va aturar-se de cop per amenaçar els membres d'una família que es trobaven al carrer

Acn
1 min

Roda de TerEls Mossos d'Esquadra han detingut Abdelaziz T., de 22 anys i veí de Roda de Ter, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els fets van tenir lloc el passat 3 d'agost al carrer Joan Maragall de Roda de Ter (Osona) quan un home que conduïa un vehicle a gran velocitat va aturar-se de cop per amenaçar els membres d'una família que es trobaven al carrer. Amb una falç i una cadena de bicicleta a les mans, l'home es va dirigir contra el cap de família. La víctima va poder aturar el cop de falç que l'agressor va dirigir-li al coll, però va resultar ferit en una mà. Seguidament, Abdelaziz T. va fugir a peu del lloc dels fets.

Com a conseqüència de l'atac, la víctima va haver de ser intervinguda quirúrgicament per lesions als dits i tendons de la mà. La dona de l'agredit va denunciar els fets a la policia. Els Mossos d'Esquadra es van dirigir al domicili del presumpte autor dels fets i, després de localitzar i intervenir l'eina que va utilitzar en l'agressió, van procedir a la seva detenció.

Abdelaziz T., amb diversos antecedents policials, va passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Vic el passat 5 d'agost. Finalment, el jutge va decretar posar-lo en llibertat amb càrrecs.

stats