Societat
Societat 21/05/2011

Detenen un home a Sant Pere Pescador acusat de robar gasoil agrícola

Els Mossos van interceptar el presumpte autor mentre manipulava un bidó de gasolina. A l'endemà, el van detenir per un atemptat contra un agent de l'autoritat

Acn
1 min

Sant Pere PescadorEls Mossos d'Esquadra van detenir el passat 14 de maig un veí de Sant Pere Pescador, Mykhaylo V., de 40 anys, com a presumpte autor d'un robatori de gasoil agrícola. El van detenir de nou a l'endemà, per un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat.

Els agents de la comissaria de Roses van detectar que es produien robatoris de gasoil agrícola a la zona i en un patrullatge preventiu van interceptar el presumpte autor del robatori mentre manipulava un bidó de gasolina. En l'escorcoll del seu vehicle, els Mossos van trobar estris per extreure gasoil i diferents bidons amb restes de gasoil agrícola, que es reconeix pel to vermellós.

L'individu no va poder justificar la procedència del material i va respondre amb contradiccions, però els mossos van deixar sense efecte la detenció. A l'endemà, Mykhaylo V. va entrar a la comissaria de L'Escala cridant, donant cops al mobiliari, increpant els agents i ferint-ne un. L'home va quedar detingut a l'acte per atemptat als agents de l'autoritat i ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

stats