Societat 21/07/2012

Detenen un camioner que circulava amb una taxa d'alcohol onze vegades superior a la permesa per l'AP-7 a Mont-roig del Camp

El vehicle anava a gran velocitat i fent ziga-zagues per l'autopista

Acn
1 min

Mont-roig del CampEls Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat un camioner que circulava begut per l'AP-7 a Mont-roig del Camp (Baix Camp). Es tracta de Danius R., de 30 anys, nacionalitat lituana i sense domicili conegut.

Durant la tarda de dimecres passat, els Mossos van ser alertats que un camió frigorífic de grans dimensions circulava a gran velocitat i fent ziga-zagues a l'altura del quilòmetre 307 de l'AP-7, en direcció nord. El camioner va donar una taxa positiva d'1,70 mg/l, que és més d'onze vegades superior a la permesa. Els agents van veure que dins la cabina del camió hi havia envasos buits de begudes alcohòliques i, segons la documentació, el vehicle transportava una càrrega de vint-i-dues tones de melons.

Una patrulla que es trobava per la zona va localitzar el camió circulant pel quilòmetre 281 de l'AP-7. Després d'una breu persecució, els agents van observar diverses negligències en la circulació del camioner i el van aturar.

En adreçar-se al conductor, els mossos van observar que presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Se li va realitzar la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu d'1,70 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat.

El conductor va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit, un per conduir en estat etílic i l'altre per conduir de forma temerària. El camió va quedar immobilitzat en un polígon de Cambrils.

stats