Detenen el conductor d'un cotxe després d'envestir un motorista a Girona i donar-se a la fuga

La víctima, un jove de 27 anys i veí de la ciutat, ha mort a l'acte

La policia municipal de Girona ha detingut el conductor del cotxe que aquest dijous al matí ha envestit un motorista que estava aturat en un semàfor a la carretera de Barcelona, davant l'estació tren de la ciutat. La víctima, un jove de 27 anys i veí de la ciutat, ha mort a l'acte tot i que ha rebut atenció immediata i l'han intentat reanimar amb un desfibril·lador. El conductor, un jove de 22 anys, ha fugit després de l'accident però la policia l'ha interceptat a l'alçada del carrer Pare Claret. El jove ha donat positiu penal en el control d'alcoholèmia. Per això, l'han detingut per delictes contra la seguretat del trànsit, homicidi imprudent i omissió del deure de socors.

L'accident ha tingut lloc poc abans de tres quarts de set del matí. El motorista estava aturat en un semàfor a la carretera Barcelona a l'alçada de la plaça Espanya, on hi ha l'estació de tren. El conductor del cotxe ha envestit la moto per darrere i després ha fugit del lloc de l'accident. La Policia Municipal l'ha pogut localitzar poc després al carrer Pare Claret. De fet, com que el cotxe ha quedat malmès amb l'accident no ha pogut continuar la seva fugida.

Els agents han fet el control d'alcoholèmia al conductor i ha donat positiu penal, amb una taxa superior als 0,60 mg/litre d'aire expirat. El conductor, un jove de 22 anys que no viu a Girona, ha quedat detingut per homicidi imprudent, omissió del deure de socors i delicte de la seguretat del trànsit.

Fins al lloc de l'accident s'hi ha desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal. Abans no arribés l'ambulància, els mateixos agents de la Policia Municipal han intentat reanimar la víctima fent ús del desfibril·lador portàtil que duen als vehicles. La víctima, però, ha mort a l'acte.

Més continguts de