SOCIETAT

Llibertat per als dos delegats sindicals de Seat detinguts pels aldarulls de la vaga general del 29-M

Se'ls acusava d'un delicte d'agressió a agents dels Mossos d'Esquadra

Els dos delegats sindicals de Seat detinguts per la seva suposada participació en uns incidents a l'exterior de la factoria de Martorell aquest dimecres al matí pels Mossos d'Esquadra han quedat en llibertat després de romandre unes hores a la comissaria de la localitat i negar-se a declarar. Segons han dit, ho faran davant del jutge.

Es tracta d'un membre d'UGT i un de CCOO, i se'ls acusava d'un delicte d'agressió a agents dels Mossos d'Esquadra per uns fets que s'haurien produït a Martorell durant un piquet del 29-M. Fins a les portes de la comissaria s'han desplaçat els secretari general d'UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, i els secretaris generals d'UGT i CCOO al Baix Llobregat, Xavier Juanto i Toni Mora, respectivament.

Un centenar de treballadors s'han concentrat a les portes de la comissaria per expressar el seu suport als delegats sindicals detinguts. Un cop han pres declaració i han quedat en llibertat, han sigut rebuts amb aplaudiments pels seus companys que s'aplegaven al carrer.