Societat 17/10/2011

L'home detingut per disparar a la seva parella vivia amb ella i els eus fills en una casa de luxe a Girona

La dona està ingressada a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu després de rebre diversos trets. Ell no té antecedents per violència de gènere

Ara
2 min

BarcelonaL'home que ha disparat diversos trets a la seva parella aquesta matinada a Girona vivia amb ella i dos fills a una casa de luxe al barri de Palau. L'home ha disparat diversos trets a la dona, que està ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu. Segons han informat fonts del centre, la vida de la dona està en perill a hores d'ara.

La víctima té 38 anys i vivia amb el detingut, Bernard A., de 48 anys i nacionalitat francesa, a una casa que van comprar fa uns cinc anys. Els veïns asseguren que la parella era cordial i que no se sentien discussions. Per això, la notícia ha sorprès especialment els veïns que viuen a la casa del costat que afirmen que no sospitaven que una cosa així pogués arribar a passar.

A la casa també hi viuen dos fills menors d'edat, un de gran fruit d'una relació anterior de la dona i un de més petit, fill d'ambdós. La casa disposa d'alarma i càmeres de seguretat per evitar robatoris. Aquesta casa, situada en un carrer tranquil del barri residencial de Palau a Girona, ha estat escenari aquesta matinada d'uns fets que potser li costaran la vida a la dona.

Els Mossos han detingut en el domicili familiar Bernard A. després que hagi disparat amb una arma de foc diversos trets a la seva parella. L'home no té antecedents per violència de gènere. Es tracta d'un home de nacionalitat francesa molt alt i corpulent, segons han explicat els veïns. L'home havia estat propietari d'un basar de la carretera Barcelona que, finalment, es va traspassar. Fa uns cinc anys la parella va comprar aquesta casa i es van traslladar de Lloret de Mar fins a Girona, on viuen actualment.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha detingut l'home al domicili familiar entorn les tres de la matinada acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa per haver disparat diversos trets a la dona. L'home també ha patit ferides lleus i ha demanat assistència mèdica, per això, aquest matí de dilluns ha rebut atencions al mateix hospital on la seva dona lluita per salvar la vida. La policia s'encarrega de la custòdia del detingut mentre és atès a l'hospital.

Una parella que viu a la casa del costat ha explicat que els seus veïns sovint organitzaven festes i que el carrer s'omplia de cotxes cars amb matrícula francesa.

Agents de l'Àrea Territorial d'Investigació de Girona (ATI) es fan càrrec de la investigació.

stats