SUCCESSOS
Societat 26/05/2012

Detenen una fornera per la Mort de dues àvies a Mataró

Ara
2 min

BARCELONA.Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir una dona en relació amb la mort de dues àvies a Mataró els últims dies. Es tracta de la propietària del forn La Iaia Anita, situat al carrer Miquel Biada, que és molt a prop del domicili de la segona víctima. Segons els Mossos d'Esquadra, el mòbil del doble crim va ser el robatori, tot i que s'espera que l'interrogatori de la detinguda ajudi a aclarir els fets. Els veïns del carrer Miquel Biada van explicar ahir que la segona víctima anava a esmorzar quasi cada dia a la fleca de la detinguda i que li havia agafat confiança, fins i tot li havia donat les claus del seu pis perquè al migdia li portava menjar preparat. Segons els veïns, la víctima es deia Conxita i era una dona amb una "bona jubilació".

Els policies van treballar des del primer moment amb la hipòtesi que els dos casos estaven lligats perquè hi havia alguns patrons similars, com el tipus de víctimes i l'hora en què es van produir. Per això, durant els últims dies els Mossos havien estat recorrent els pisos del carrer de l'última víctima i el del forn preguntant als veïns si havien vist alguna persona estranya venent coses, o un revisor del gas que els cridés l'atenció. Qualsevol cosa diferent de l'habitual.

A més, davant l'alarma creada pels dos assassinats consecutius, els Mossos d'Esquadra van recomanar als veïns, especialment a la gent gran, que no obrissin la porta a cap desconegut. Quan els veïns van saber la identitat de la detinguda, ahir, van mostrar la seva sorpresa i alguns afirmaven que no s'ho acabaven de creure. Segons van explicar, es tracta d'una dona de 50 anys que era molt afectuosa i agradable amb la gent del barri i que feia uns quatre anys que havia obert la fleca. El primer homicidi va registrar-se el dia 17 de maig i el segon, cinc dies després.

stats