Successos
Societat 05/11/2011

Detenen 'in fraganti' un atracador de taxistes de Barcelona

Havia comès onze robatoris amenaçant els conductors amb un ganivet de grans dimensions

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana un atracador de taxistes de Barcelona que havia comès onze robatoris amb violència en els darrers mesos. Els agents, que estaven alertats de la situació i l'esperaven vestits de paisà, el van enxampar quan sortia d'un taxi després d'haver robat la recaptació i el mòbil de la conductora, a la qual va amenaçar amb un ganivet.

El modus operandi de l'atracador, de 24 anys i nacionalitat grega, era sempre el mateix. Amb una presència i actitud molt correctes, agafava un taxi a de Ciutat Vella i li demanava de fer el trajecte fins algun punt del barri de Sarrià-Sant Gervasi, per baixar en algun carrer poc transitat dels voltants de Via Augusta. Allà, amenaçava el taxista -sovint una dona- amb un ganivet de grans dimensions i li robava tota la recaptació, d'una mitjana de 200 euros cada vegada.

Així va cometre onze robatoris, fins que dimecres passat cap a la una de la matinada, un dispositiu d'agents vestits de paisà desplegat a la zona amb motiu de les denúncies dels taxistes, el va atrapar després de cometre un nou robatori. Els mossos van poder donar-li caça després d'una breu persecució. Quan el van agafar, l'atracador va agredir un dels agents amb el ganivet, per la qual cosa se l'imputa també un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa.

El detingut va passar a disposició judicial el mateix dijous i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

stats