Detenen el fugitiu que s'havia escapat dels Mossos a l'Hospital del Vendrell

La policia l'ha enxampat a l'estació de tren i l'ha hagut de perseguir fins al centre de la vila per atrapar-lo

Els Mossos d'Esquadra han detingut cap un quart de nou d'aquest divendres al vespre l'home que ha fugit dels agents després ser atès a l'Hospital del Vendrell, segons ha informat la policia catalana.

L'home, de 44 anys, veí de Torredembarra i amb antecedents per delicte sexual, havia fugit aquesta matinada quan sortia d'una revisió mèdica a l'hospital. Ha empès un dels agents en el moment de pujar al furgó policial que l'havia de traslladar de nou a la comissaria i ha fugit corrents cap a una zona boscosa de la zona.

Els Mossos han desplegat un important dispositiu de recerca per tot el Vendrell i rodalies i s'han establert controls a les principals vies. Finalment, una patrulla de mosses han localitzat el fugitiu a l'andana de l'estació de tren, a la Rambla del Vendrell. Ell ha fugit en veure's descobert, però amb l'ajuda del vigilant de l'estació i de diversos vianants els policies l'han pogut arrestar al centre de la vila i l'han traslladat a la comissaria.

Segons han indicat els testimonis a Catalunya Informació, el fugitiu encara duia les manilles posades quan ha estat enxampat, 18 hores després d'haver-se escapat.