Societat 16/05/2012

Detenen un home que intentava introduir armes blanques, haixix i marihuana des del carrer a la presó Model

Un vianant va alertar la Guàrdia Urbana després de veure que un cordill penjava des de gran altura a l'edifici penitenciari

Acn
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Urbana va detenir la matinada de diumenge un home de 31 anys acusat d'intentar introduir a la presó Model drogues, armes blanques, telèfons mòbils i altres objectes des de l'exterior. El detingut pretenia introduir-los amb un cordill, però un vianant va alertar una patrulla de la Unitat Nocturna de la Guàrdia Urbana que, des del mateix centre penitenciari, sortia un cordill blanc que penjava de gran altura fins al carrer. Els agents es van desplaçar fins al lloc, al costat muntanya del carrer Rosselló, i van localitzar l'home, S.H., natural de Letònia, amb el cordill blanc a les mans.

L'individu el va deixar anar ràpidament en veure els agents i va simular parlar pel telèfon mòbil a través de la connexió d'uns auriculars i fent veure que no havia vist els agents. Posteriorment, la Guàrdia Urbana va localitzar una caixa de llums d'una finca situada davant del centre penitenciari on l'individu amagava el material que presumptament intentava introduir a través d'aquest cordill i que superava el mur exterior de la presó.

La Guàrdia Urbana va intervenir tot el material, consistent en uns paquets que contenien haixix, marihuana, un ganivet, nou telèfons mòbils, endolls de carregadors de mòbil, gomes elàstiques (utilitzades per injectar drogues), cables USB, cinta americana (utilitzada per escalfar la droga) i tres tornavisos.

L'home, de 31 anys, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública i per apropiació indeguda i va ser traslladat a les dependències dels Mossos d'Esquadra per passar a disposició judicial.

stats