Publicitat
Publicitat

Detenen dues dones al Prat amb més de set quilos de cocaïna en pots de sabó

Cadascuna transportava tres pots amb una substància pastosa a l'interior. Les inspeccions van confirmar que es tractava de droga

Agents de la Guàrdia Civil de l'aeroport del Prat han detingut dues dones que transportaven sis pots de productes de bany amb cocaïna. Els agents els han confiscat  7.062 grams d'aquesta droga . Cadascuna transportava tres pots de xampú o gel amb una substància pastosa que va resultar ser cocaïna. La policia ha detingut les dues dones, una de nacionalitat colombiana i veïna de Madrid de 29 anys i una altra ciutadana peruana, veïna de Sevilla de 22, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i les ha posat a disposició del jutjat de guàrdia del Prat de Llobregat.
 
Les detingudes havien arribat a Barcelona en un vol procedent de Rio de Janeiro (Brasil). Quan la Guàrdia Civil va inspeccionar els seus equipatges, hi va detectar tres pots de productes de bany a la maleta de cadascuna d'elles; després d'analitzar el contingut d'aquests, es va constatar que els sis pots contenien cocaïna. Una transportava 3.311 grams d'aquesta droga i l'altra 3.731.

En una altra actuació duta a terme per agents de la Guàrdia Civil a l'aeroport, el passat dia 29 de gener, van ser intervinguts 918 grams de cocaïna en estat líquid i es va detenir un ciutadà italià, veí de Vicenza (Itàlia), de 39 anys d'edat , com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut havia arribat a Barcelona procedent de Sao Paulo (Brasil) i en el seu control, els efectius de la Guàrdia Civil van intervenir 13 bossetes que contenien cocaïna a l'interior del seu equipatge de mà.

Davant la sospita que pogués transportar més droga oculta a l'interior de l'organisme, se li va practicar una placa radiològica que va confirmar l'existència de cossos estranys. Atès la perillositat d'aquest mètode, la Guàrdia Civil els va traslladar a un centre hospitalari perquè el procés d'expulsió d'aquestes bosses de droga tingués lloc sota vigilància mèdica. Finalment van ser expulsades i intervingudes 20 bossetes més amb cocaïna.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de