societat
Societat 08/10/2011

Detenen tres lladres multireincidents mentre assaltaven autocaravanes en una àrea de servei de l'AP-7

El jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs després de prendre'ls declaració

Acn
1 min

GironaEls Mossos d'Esquadra han detingut tres lladres multireincidents quan intentaven assaltar autocaravanes aparcades a l'àrea de servei de l'AP-7 a Garrigàs (Alt Empordà). Els lladres, tots procedents de Bòsnia, van arribar de matinada a l'àrea de servei i, amb l'ajuda d'un tornavís, van intentar obrir dues de les autocaravanes que hi havia aparcades. Mentre dos dels lladres estaven forçant els panys, un tercer es quedava a l'interior del cotxe vigilant. Una patrulla de mossos els va veure i, abans que poguessin fugir, els van detenir. Entre els tres lladres sumen més de 30 antecedents. Després de prendre'ls declaració, el jutge de Figueres els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Els fets van passar pels voltants de les cinc de la matinada d'aquest dilluns. Els lladres, que circulaven per l'autopista en sentit sud, van aturar el cotxe a l'àrea de servei de Garrigàs, situada al quilòmetre 35 de l'AP-7. Els multireincidents són Saban H., de 34 anys i amb domicili desconegut; Omer H., de 30 anys i veí de Barcelona, i Hariz S., de 28 anys i amb domicili a Sant Adrià del Besòs. 
 Els lladres van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia el dimarts 4 d'octubre. Després de prendre'ls declaració, el jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

stats