SOCIETAT
Societat 23/12/2012

Detenen sis persones al Tarragonès per haver transportat peces de motocicletes robades

Els agents van detenir els presumptes lladres entre el 15 i el 17 de desembre en diversos controls de trànsit

Acn
2 min

TarragonaEls Mossos d'Esquadra han detingut sis persones al Tarragonès per diversos delictes contra el patrimoni per haver transportat peces de motocicletes sostretes, entre d'altres ojectes. Del 15 al 17 de desembre i en controls de trànsit, els agents van detenir tres homes per un delicte de receptació quan van trobar, a dins del seu vehicle, peces de motos desballestades, un ordinador portàtil, telèfons mòbils i diners en efectiu. També va quedar detingut el conductor d'una furgoneta que duia peces i altres materials amagats al tambor d'una rentadora, als pneumàtics i entre roba i menjar. També a l'AP-7, es va detectar una altra furgoneta amb excés de pes. Els dos ocupants hi transportaven dues motocicles robades. Els Mossos han detingut al Tarragonès sis homes, tots de nacionalitat marroquina, per delictes contra el patrimoni en detectar que transportaven, entre altres objectes, peces de motocicleta que constaven com a sostretes.

Les detencions es van fer entre el 15 i el 17 de desembre en diversos controls policials. En un dels punts, els agents van aturar a l'AP-7, al seu pas per Cambrils, una furgoneta amb excés de pes. En comprovar-ho van localitzar peces de motocicletes desballestades, un ordinador portàtil, nou telèfons mòbils i diners en efectiu. Segons els Mossos, les motos les havien robat a Sant Joan Despí, i l'ordinador, a Barcelona. Els detinguts són Oureddinne B, de 34 anys, Abdeloihaf H, de 32 anys i Ahmed A, de 43 anys, tots tres veïns de Montornès del Vallès (Vallès Occidental), com a presumptes autors d'un delicte de receptació.

Al Vendrell, a l'N-340, els agents van aturar una furgoneta que en aquest cas transportava dues motocicletes, també desballestades, diversos perfums, eines, i diners en efectiu per valor de 835 euros i 5.760 dirhams. De fet, el material sostret estava amagat en diversos llocs del vehicle, així com al tambor d'una rentadora, a dins dels pneumàtics i entre roba i menjar. El conductor, Mohamed W, de 58 anys i veí d'Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), va ser detingut per un delicte d'apropiació indeguda i un delicte de falsificació de document públic.

Les darreres detencions es van produir també a l'AP-7. Els agents van detectar una furgoneta amb excés de pes ja que transportava dues motocicletes que constaven com a sostretes. El detinguts, en aquest cas, són Said H, de 36 anys i Tamimount C, de 34 anys, tots dos veïns de Montesquiu (Osona), com a presumptes autors d'un delicte de receptació. Els detinguts van passar entre el 18 i el 19 de desembre a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

stats