SOCIETAT
Societat 14/03/2012

Detenen sis persones per segrestar i agredir un empresari per cobrar un deute de 40.000 euros

Haurien convocat un dels presumptes morosos a les oficines de l'empresa de gestió de cobraments, situada al passeig de Gràcia de Barcelona, per renegociar un deute.

Acn
1 min

BarcelonaLa Policia Nacional ha detingut sis persones per segrestar i agredir un empresari per cobrar un deute de 40.000 euros. Els quatre primers detinguts treballaven per a una firma barcelonina de gestió i cobrament de deutes. Els altres dos eren empresaris de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) que haurien contractat els primers per cobrar un deute de 40.000 euros.

Segons el relat policial, els detinguts haurien convocat un dels presumptes morosos a les oficines de l'empresa de gestió de cobraments, situada al passeig de Gràcia de Barcelona. En teoria, el convocaven per renegociar el deute que tenia amb els empresaris de Sant Quirze.

Un cop a les oficines, però, els detinguts l'haurien agredit i l'haurien retingut contra la seva voluntat. A més, l'haurien obligat a trucar a dos seus germans, copropietaris d'una empresa d'alumini de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), per explicar-los que els empresaris de Sant Quirze hi anirien i s'endurien material per valor dels 40.000 euros que els devia.

Després, els presumptes segrestadors van deixar anar la víctima, però que pocs dies després li van exigir 6.000 euros més amenaçant-lo de fer mal a la seva família.

Va ser aleshores quan la policia espanyola va establir un dispositiu que va permetre detenir tres dels presumptes extorquidors a les immediacions d'un centre comercial de la Rambla de Poblenou de Barcelona. Després es va detenir els dos empresaris que presumptament els havien contractat.

L'endemà, a Blanes (Selva), es va detenir el quart treballador de l'empresa de gestió de cobraments. La policia sospita que aquest últim hauria estat, a més, l'autor material de les lesions que va patir la víctima.

stats