Societat 08/09/2011

Detenen el marit d'una regidora d'Argentona per un tiroteig a Mataró

L'home, casat amb Míriam Agama, està implicat en una baralla entre dos grups que hi va haver a la platja del Sorall per venjar una pallissa anterior

1 min

Un tiroteig a la zona del Sorrall de Mataró, per una suposada venjança, va acabar la matinada de dissabte passat, 3 de setembre, amb quatre detinguts, entre els quals hi havia el marit de la regidora d'Argentona Míriam Agama, de Tots per Argentona, segons indiquen fonts policials i municipals.

Segons les primeres investigacions, un grup de persones, entre les quals hi havia el marit de la regidora, va acudir a la zona del Sorrall per venjar la pallissa que havia rebut un d'ells en un bar de la zona, suposadament per una altra venjança.

En arribar al complex del Sorrall, hi va haver un tiroteig que va acabar amb dos ferits. Després, el marit de la regidora es va lliurar a la Policia Local d'Argentona.

L'alcalde d'Argentona, Ferran Armengol (CiU), ha explicat que, per ara, tenen poca informació del que ha passat. "L'únic que sabem –ha explicat– és que una persona d'Argentona, sembla que el marit de la regidora, es va presentar a la policia municipal, i que els agents van avisar els Mossos".

Sense entrar en detalls, Armengol ha explicat que en la baralla hi ha implicats diversos veïns. "Si confirmem que es tracta del marit de la regidora, parlarem amb ella", ha destacat l'alcalde.

Els quatre detinguts han passat a disposició judicial, però la policia no descarta que hi hagi més detencions.

stats