SUCCESSOS
Societat 21/07/2012

Detenen tres homes que acabaven de robar en una joieria de Cornellà de Llobregat

Un dels lladres va agredir un vigilant i un mosso durant la fugida

Acn
2 min

Cornellà de LlobregatEls Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat els tres presumptes autors d'un robatori en una joieria de Cornellà de Llobregat. Els fets van tenir lloc a dos quarts de deu del matí, quan un home va alertar una patrulla dels Mossos d'Esquadra que havia vist com una persona sortia corrents d'una joieria propera al lloc on es trobaven, amb bosses a les mans. Segons després, els agents van veure com un home amb la descripció facilitada pel testimoni s'apropava ràpidament a un vehicle on hi havia dos ocupants. Mentre un dels agents va perseguir l'home, l'altre agent va conduir el vehicle policial just davant el turisme al qual s'adreçava per tal d'impedir que es donés a la fuga. Els presumptes autors, en veure que la policia els havia tallat el pas, van fugir corrents. Dos van començar a córrer, cadascú en direcció oposada, i l'altre, Carmelo L.P. de nacionalitat espanyola, 43 anys i veí de Cornellà, va ser aturat per un agent just en el moment que volia sortir del cotxe i va ser detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Al lloc hi va arribar una altra dotació policial que, en veure com fugien els presumptes autors, es van sumar al seu seguiment. Pocs metres després, un dels atracadors va ser aturat pels mossos després que clavés un cop de puny a un vigilant de la zona blava d'aparcament. Durant la detenció, el lladre, que va ser identificat com a Juan Alberto R, de nacionalitat argentina, 52 anys i veí de Cornellà de Llobregat, va agredir també un dels agents de policia. Per aquest motiu, se li imputen els delictes de lesions, atemptat a agents de l'autoritat, i robatori amb violència i intimidació.

Minuts després, la dotació que seguia el tercer atracador va veure com aquest llençava la seva samarreta a una paperera i es ficava a l'interior del parc Can Mercader. Una dotació de paisà que es trobava fent tasques de seguretat ciutadana al parc va localitzar el presumpte autor del delicte. Els agents van confirmar que la descripció del tercer autor del robatori coincidia amb la persona que simulava fer esport al parc. Els agents van detenir el lladre, Victor Hugo O.O. de 30 anys, nacionalitat argentina i domicili desconegut.

Els Mossos d'Esquadra van aconseguir recuperar tot el material sostret i, durant l'escorcoll als detinguts, van trobar la navalla que van fer servir durant l'atracament, una perruca i diverses samarretes per, presumptament, canviar-se de roba una vegada comés el delicte. Els presumptes autors van passar dimecres passat a disposició judicial i el jutge va decretar l'ingrés a presó de Victor Hugo O.O i de Juan Alberto R., i llibertat amb càrrecs per Carmelo L.P.

stats