Detenen un segon manter per l'agressió a diversos agents de la Guàrdia Urbana al Port Vell

El jutge va enviar preventivament a la presó dijous el primer venedor ambulant arrestat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest migdia un segon manter que hauria participat en la suposada agressió a diversos agents de la policia municipal  dimecres de la setmana passada a la zona del Port Vell de Barcelona. Dijous passat el jutge va enviar a presó  el primer venedor ambulant arrestat.

Segons fonts municipals, la Guàrdia Urbana l'ha arrestat al districte de Sant Martí de Barcelona. L'agressió es va produir en el transcurs d'una batuda contra la venta il·legal al Port Vell. Alguns dels manters haurien agredit els agents i haurien fugit.

Dijous passat el jutge va enviar provisionalment a la presó el primer dels manters detinguts.  Entre els arguments que donava per justificar la mesura cautelar hi havia "l'alarma social", del context en el que s'havien produït els fets, així com el risc que l'home pogués fugir.

Els manters van assegurar que van ser "durament colpejats" pels agents moments abans de l'agressió gravada en vídeo. Dimecres es van manifestar davant de la presó de La Model de Barcelona per demanar l'alliberament del venedor empresonat.