Societat 31/03/2012

Detenen quatre traficants que venien cocaïna a la Jonquera

El grup venia droga pels voltants d'un bar de la localitat. Durant el darrer mes els Mossos d'Esquadra han detingut nou persones per tràfic d'estupefaents en aquesta zona

Acn
1 min

La JonqueraEls Mossos d'Esquadra han detingut quatre traficants que es dedicaven a vendre cocaïna pels voltants d'un bar de la Jonquera (Alt Empordà).

Els agents van muntar un dispositiu i, durant dues tardes, van vigilar el suposat punt de reunió on es feia l'intercanvi de la droga. Les sospites dels mossos es van confirmar quan, després d'escorcollar diversos conductors que havien aturat el cotxe a l'indret, els van trobar cocaïna al damunt.

Tots quatre detinguts són de procedència marroquina, viuen a la Jonquera mateix o a Figueres, i tenen edats que s'estenen entre els 24 i els 48 anys. Després de passar a disposició judicial, un d'ells ha ingressat a presó i la resta han quedat en llibertat amb càrrecs. Des de feia dies, els Mossos d'Esquadra tenien sospites que a la Jonquera s'hi havia muntat un punt de venda de cocaïna. Els compradors s'aturaven amb el cotxe i, en pocs instants, feien l'intercanvi de la 'mercaderia' amb els traficants.

Per això, els agents de la comissaria de Figueres van muntar un dispositiu especial per desmuntar aquest punt de reunió. Els mossos van fer vigilància durant dues tardes (les del 23 i les del 24 de març) i van poder comprovar com els traficants oferien cocaïna.

Durant el darrer mes, els Mossos d'Esquadra han intensificat el setge contra els venedors de droga a la Jonquera. De fet, des del 20 de febrer, els agents de la comissaria de Figueres ja han detingut nou persones en aquest municipi per tràfic d'estupefaents.

stats