SOCIETAT
Societat 11/11/2011

Detenen una veïna de Roses per simular el seu segrest

Va trucar fins a tres vegades al telèfon d'emergències 112 i va assegurar que havia aconseguit escapar dels seus captors

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut Jamila B., de 45 anys, veïna de Roses i nascuda a Tunísia, per haver simulat el seu segrest. El passat 7 de novembre, la detinguda va trucar plorant al telèfon d'emergències 112 explicant que tres homes la tenien retinguda i que havia aconseguit escapar per demanar ajuda.

La dona, que va assegurar que la tenien tancada en una mena de gàbia i que la seva vida corria perill, també va afegir que no podia indicar el lloc on es trobava. La trucada es va tallar i va ser impossible tornar a contactar amb la denunciant. Els Mossos van rebre dues trucades més, ampliant les dades sobre on es trobava.

De forma immediata, es van enviar diverses patrulles dels mossos a la zona de Garriguella, Garrigàs i Pontós, però no es va poder localitzar a la presumpta víctima.

Després de corroborar que el segrest no havia existit mai, es va i localitzar i detenir a Roses a la dona per haver-ho simulat tot. La detinguda va reconèixer que s'havia inventat els fets perquè es trobava sota els efectes de l'alcohol i les drogues.

stats